ŞANLIURFA / HİLVAN - İMAM GAZALİ İMAM HATİP ORTAOKULU

BİGEP KAPSAMINDA VELİ TOPLANTI YAPILDI

BİGEP HAKKINDA  ÖĞRETMENLERE BİLGİ VERİLDİ

Kas

Okulumuzda yaşanan sorunlar ve çözümüne yönelik beyin fırtınası öğretmenler odasında gerçekleştirildi. Velilerle etkili iletişim kurulması gerektiği ve koç öğretmenlerin kurs devamsızlığı yapan öğrencilerin velilerine mesaj yoluyla ulaşmaları konusunda karara varıldı.

Kas

Okulumuzda kts etkinlikleri kapsamında "Kitap Kurtları" projesini uyguladık.Projemiz eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek olup, her ayın sonunda en fazla kitap okuyan 3 öğrencimiz okul idaresi tarafından tören alanında ödüllendirilecektir.

Kas

Okulumuzdaki elektrik düğmelerinin etrafına enerji tasarrufu sağlamak amacıyla uyarı yazıları yazılmış ve öğrencilerimizin de bu uyarılar sayesinde daha dikkatli oldukları gözlemlenmiştir.

Kas

Okulumuzda Mevlid Kandili programı çerçevesinde Peygamber Efendimiz' in (S.A.V) doğumu kutlandı, insanlığa ışık olan ve güzel ahlakın öncüsü peygamberimizin hayatından kesitlerin sunulduğu program ilgi ve coşkuyla izlendi. Kuran-ı Kerim okuyan ve ilahiler söyleyen öğrencilerimiz öğretmenlerin emek ve çabalarını sahnede sergiledi.

Kas

Okul müdürümüz Mehmet GÜZEL eğitim içeriğini ve uygulamalarını izlemek için öğretmenlerimizin derslerine girerek tecrübe paylaşımında bulundu.